A+ R A-

Er komen regelmatig Nutstuinen vrij op ons complex. Indien u interesse heeft, schrijf u in middels ons "Intakeformulier" dat u ingevuld naar ons Secretariaat kunt sturen".

Alvast vriendelijk dank. Download het intakeformulier hier

Diverse moestuinen staan momenteel te huur op het terrein van VTV Hordijkerveld in Rotterdam IJsselmonde. Wij bieden diverse faciliteiten zoals een toiletgebouw met schuilmogelijkheid, een slootwater tappunt en een grote parkeerplaats. 

  • Op de tuinen mag een kasje van max 3 bij 3 meter geplaatst worden.
  • Op de tuinen mag een schuurtje van max 2m bij 2m  geplaatst worden.
  • De tuinen zijn niet geschikt voor bebouwing.
  • De tuinen zijn gemiddeld 80 m2.
  • U doet mee aan werkbeurten met collega tuinders om het complex netjes te houden

De kosten voor nutstuinen zijn: Nutstuin: € 1,04 m². Contributie: € 30,- en € 10,- bijdrage afvoer afval. (Bedragen zijn onder voorbehoud.)

 

Regels voor het opzeggen van een tuin:

 

1. Alleen schriftelijk opzeggen per mail of brief;

2. Het bestuur stuurt na schriftelijke opzegging een bevestigingsmail met als voorwaarde dat de huur is voldaan, de tuin wordt schoongemaakt (zwart wordt opgeleverd) en dat de uitgegeven sleutels worden ingeleverd;

3. Als aan een van de drie aspecten niet is voldaan, dan blijft de huurder huurplichtig ror aan het moment dat aan alles is voldaan.

 

Meer informatie of een rondleiding. 
Mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.